Rolser y Esclatec presentan el carro de ir a comprar eléctrico e.motion en el Mercado del Ninot

El carro d’anar a comprar elèctric dissenyat per Rolser i Esclatec et permet fer les compres de manera còmoda i sense esforç. Innovador, pràctic, resistent i fàcil de manejar, és un producte compromès amb el medi ambient i amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

L’e.motion és un carro d’anar a comprar elèctric, que es controla a través d’un botó que té al manillar i es carrega com si fos un telèfon mòbil. Té una bossa de gran capacitat amb doble bossa, una butxaca a la part del darrere, xassís d’alumini i 4 rodes tot terreny.

Un dels valors afegits del producte és que part de la fabricació es fa al Centre Especial de treball Esclatec, on treballen persones amb pluridiscapacitat. Esclatec preveu que en el proper any pugui augmentar el nombre de llocs de treball per poder fer front a la fabricació del producte. La resta del procés es realitza a la fàbrica de Rolser  a Pedreguer (Alacant).

Esclatec va dissenyar fa més de 10 anys el Mercar, un carro d’anar a comprar amb motor per facilitar les compres a les persones amb mobilitat reduïda. El 2015, Rolser i Esclatec, empresa fabricant de carros de compra present a més de 50 països del món, van signar un conveni de col·laboració per desenvolupar conjuntament un nou producte que recollís l’experiència de les dues empreses. Avui l’e.motion és una realitat.

El divendres 26 de gener, a les 11 h, es farà la presentació al Mercat del Ninot de Barcelona, gràcies a la col·laboració de Mercats de Barcelona. L’acte serà conduït per la model internacional Judit Mascó.

La data de llançament del producte encara no està fixada, però serà durant l’any 2018.