Qui som?

L'equip d'Esclatec

Ens apassiona la nostra feina i creiem en la enginyeria inclusiva per millorar la qualitat de vida de les persones.

Esclatec és un centre especial de treball singular, tant pels productes i serveis que ofereix, com per les persones que hi treballen. Som referents en la inserció laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit de la indústria tecnològica.

 

Creiem que la inclusió aporta un valor afegit en el dia a dia dels nostres clients i per això confiem en les capacitats de les persones que treballen amb nosaltres per dur a terme els nostres projectes.

 

Esclatec forma part d’Esclat Grup Social, que és una entitat sense afany de lucre, que treballa des de 1977 per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral, dany cerebral sobrevingut i altres discapacitats similars, i també la de les seves famílies. Esclat Grup Social ofereix serveis educatius, d’atenció diürna, habitatge, inclusió laboral i suport psicosocial.

Els nostres valors

Il·lusió

Ens il·lusionen els reptes i els bons resultats de tot el que fem, però el que més ens agrada és fer-ho amb la il·lusió de tot un equip que pensa i cuida de les persones.

Innovació

Innovadors en els productes i els projectes que desenvolupem, també en la metodologia de fabricació, on adaptem els processos a les capacitats de cada persona.

Qualitat

Coneixem els estàndards de qualitat als quals volem arribar i treballem per l’excel·lència i la millora continua de la nostra gestió. La sostenibilitat social i mediambiental són objectius prioritaris.

Inclusió​

Esclatec neix de la confiança en què persones amb especial dificultat d'inserció laboral s'integrin en el món productiu. Ens inspirem en el nostre equip per crear una tecnologia que obri portes i generi possibilitats.

Som tecnologia, som inclusió

Enginyeria inclusiva

L’enginyeria inclusiva és una manera de pensar, una manera de treballar diferent, fins i tot, una manera de viure. És tot allò que està relacionat amb el disseny universal, un disseny inclusiu pensat per a tothom. Aquest enfocament holístic i innovador constitueix un repte creatiu i ètic per als nostres enginyers i dissenyadors.

 

Tots els prototips i productes que es duen a terme des d’Esclatec estan pensats perquè puguin ser fabricats per persones amb diferents capacitats. Adaptem la feina a les capacitats dels nostres treballadors i treballadores, que en són moltes, però de vegades necessiten un enfocament diferent del que és habitual. Per fer-ho possible, desenvolupem eines i adaptacions, capacitem les persones i les empoderem.

 

L’enginyeria inclusiva es treballa tant en el desenvolupament de productes, pensats principalment per millorar la qualitat de vida de les persones, com en la metodologia de fabricació.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada per la Subdirecció General de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector Departament d’Empresa i Treball, i finançada⁣ al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t!

Ves al contingut