Projectes

Esclatec té un departament de Recerca, Desenvolupament, Innovació i Inclusió (R+D+I²) que dissenya i desenvolupa projectes tecnològics, especialment del sector de les ajudes tècniques i de l’electrònica en general.

Esclatec forma part del Projecte Aristeu elaborant espelmes amb cera natural obtinguda de ruscs situats en empreses. Les espelmes tenen un disseny molt innovador inspirat en les cel·les hexagonals del rusc, on la mateixa espelma relata el seu origen a través d’un missatge escrit que es troba en el seu interior.

Formacions tecnològiques per a persones amb discapacitat

Esclatec ofereix formacions especialitzades en noves tecnologies de fabricació digital i introducció a l’electrònica adreçades a persones amb discapacitat amb el suport de Fundació Agbar i Fundación Once.

Gestió d'Ateneus de Fabricació

Esclatec gestiona l’Ateneu de Fabricació de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona des de 2013. 

Els Ateneus de Fabricació digitals són espais de creació i formació, vinculats a les noves tecnologies, i en especial, a la fabricació 3D, oberts a la ciutadania, entitats, escoles, universitats i empreses.

MerCam, el nou carret elèctric per fer la compra

El MerCam és un producte innovador pensat per millorar la mobilitat de les persones que surten diàriament a fer la compra als mercats i comerços de proximitat de Barcelona.

Vehicle automatic guiat AGV​

El vehicle de guiat automàtic o AGV d’Esclatec és un equip de fàcil instal·lació i ús, que s’adapta a les necessitats gràcies a la seva tecnologia modulable.

Cadira Estel. Mobilitat omnidireccional

El projecte de la cadira Estel neix per donar una resposta als dificultats de mobilitat de les persones usuàries de cadires de rodes. L’Estel és una cadira motoritzada que pot executar qualsevol maniobra i moure’s en qualsevol direcció des del punt en què es troba.

Roda Omnidireccional​

El Departament d’R+D+I² s’ha proposat dissenyar una roda omnidireccional que millori la qualitat de vida de les persones i que faci més accessible la relació de les persones amb el seu entorn.

Sistema de control de bugaderies​

El sistema de control de bugaderia desenvolupat per Esclatec està especialment dissenyat per a la identificació de peces de manera automàtica. És una eina eficaç de control de roba per a serveis residencials.

E-motion by Rolser​

L’e-motion és el carro d’anar a comprar elèctric dissenyat per Rolser i Esclatec que permet fer les compres de manera còmode i sense esforç.
Un producte innovador, pràctic, resistent, manejable i compromès amb el medi ambient.

Vols més informació sobre els nostres projectes?

Ves al contingut