Blog

Juan Ranera, director d'Esclatec presentant el projecte del Taller de Rodes Inclusiu

Presentació del Congrés Internacional sobre el Futur de l’Ocupació de persones amb discapacitat

Ahir vam ser a la Jornada de presentació del Congrés Internacional “Futur de l’ocupació de les persones amb discapacitat intel·lectual”, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig de 2024 en el Palau de la Magdalena de Santander, organitzat per l’Associació Empresarial per a la discapacitat (AEDIS), Plena Inclusión Espanya i Plena Inclusión Cantabria.

Llegeix l'article →

Nou espai digital inclusiu a Esclatec

A Esclatec, hem posat en marxa el nou Espai Digital Inclusiu gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que té com a objectiu impulsar iniciatives innovadores d’emprenedoria social adreçades a generar teixit econòmic potenciant la innovació amb retorn social.

Llegeix l'article →

Ampliem el taller de muntatge de rodes gràcies a AEDIS ​

Gràcies al suport d’AEDIS, Asociación Empresarial para la Discapacidad, a través de la 9a edició del Proyecto DICE BBVA: “Línea de apoyo a proyectos de inclusión laboral de personas con discapacidad intelectual”, Esclatec ha pogut ampliar i renovar el taller de muntatge de rodes amb nova maquinària i eines per poder millorar la nostra capacitat productiva.

Llegeix l'article →

Nova línia de muntatge de rodes

Des de fa més de 10 anys, a Esclatec comptem amb un taller de muntatge de rodes de bicicleta on treballen persones amb discapacitat. Un dels nostres objectius és la promoció de la sostenibilitat tant en l’àmbit social com mediambiental i aquest projecte n’és un clar exemple.

Llegeix l'article →

Participem en l’etiquetatge de pots de mel

A Esclatec, hem posat en marxa un taller per etiquetar els pots de la primera mel extreta dels ruscos instal·lats a la teulada de les instal·lacions de la companyia VGP, una de les empreses col·laboradores del projecte Aristeu. Fins ara, Esclatec hi havia participat elaborant espelmes amb un disseny molt innovador, inspirat en les cel·les hexagonals del rusc.

Llegeix l'article →

Jornada Emprenedoria a l’Escola Virolai

Dissabte 14 de maig, es va celebrar la Jornada de Portes Obertes de l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, que gestionem des del Centre Especial de Treball Esclatec. Tots els membres de la Xarxa d’Ateneus de Fabricació de l’Ajuntament de Barcelona van participar fent tallers i activitats al carrer, així com es va fer una mostra d’alguns projectes destacats que s’han dut a terme a l’Ateneu de Fabricació de Gràcia.

Llegeix l'article →
Ves al contingut