Valor Social

Aportem valor social a la teva empresa, enfortint l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). 

Esclatec és un Centre Especial de Treball que promou la inclusió social i laboral per a les persones amb pluridiscapacitat mitjançant llocs de treball de qualitat en l’àmbit de la tecnologia.

 

Ens regim pels principis de l’economia social i solidària, i actuem en base a valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i som promotors del canvi social.

 

Col·laborar amb Esclatec permet a la teva empresa contribuir en millorar la vida de les persones pluridiscapacitat i amb risc d’exclusió social, generant un impacte positiu en teva empresa però també en la societat. 

Objectius de desenvolupament sostenible

A Esclatec, treballem per ser una entitat sostenible des del punt de vista social i mediambiental i estem compromesos amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

 

Per tant, col·laborant amb  Esclatec la teva organització contribuirà en l’assoliment dels ODS.

Què podem fer per tu?

Compleix la Llei General de Discapacitat

Esclatec pot ajudar la teva empresa a complir la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social  (antiga Lismi) que obliga a les empreses de més de 50 treballadors a contractar almenys a un 2% de treballadors amb discapacitat.

Impacte Positiu

Podem ajudar-te a maximitzar l’impacte de la teva organització donant visibilitat a la teva col·laboració. A més, col·laborant amb Esclatec, contribuireu en l’assoliment dels ODS. 

Què pots fer per nosaltres?

Col·labora en projectes

Pots col·laborar en els projectes d’Esclatec o d’Esclat Grup Social aportant el teu coneixement professional o fent aportacions econòmiques o de material. Col·laborar amb Esclat aporta avantatges fiscals.

Fes un voluntariat

Pots involucrar persones de la teva empresa en alguna acció de voluntariat a Esclatec o en qualsevols dels centres d’Esclat.

Empreses col·laboradores​

Contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t!

Skip to content