Serveis

Oferim solucions personalitzades flexibles i integrades en la cadena de valor, per a empreses, entitats, institucions públiques en diferents àmbits relacionats amb la tecnologia. 

Som especialistes en l’àmbit de l’electrònica i la electromecànica i desenvolupem projectes d’enginyeria a mida a les necessitats dels nostres clients, ajudant-los a externalitzar els processos optimitzant els seus recursos.

Electrònica

Oferim un servei integral d’assessorament, disseny, producció i muntatge d’equips electrònics. El nostre taller està equipat amb talladores automàtiques de cables, estacions de soldadura.

Electromecànica

Oferim servei en tota mena de muntatges mecànics i electromecànics. El nostre taller està equipat amb maquinari de tornejament, tall, doblegat, soldadura i maquinària automàtica de precisió pel muntatge de rodes de bicicleta.

Enginyeria inclusiva per a empreses

Dissenyem i fabriquem productes per al sector industrial i també per a fer més fàcil la vida les persones.

Assessorament LGD (antiga Lismi)

Esclatec assessora la teva empresa en el compliment de la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social (antiga Lismi).

Descobreix els avantatges de treballar amb una empresa social que s'adapta sempre a les necessitats dels nostres clients i a les capacitats dels nostres treballadors.

Contacta'ns i explica’ns en que et podem ajudar

Ves al contingut