Nova línia de muntatge de rodes

Des de fa més de 10 anys, a Esclatec comptem amb un taller de muntatge de rodes de bicicleta on treballen persones amb discapacitat. Un dels nostres objectius és la promoció de la sostenibilitat tant en l’àmbit social com mediambiental i aquest projecte n’és un clar exemple. 

 

La situació d’emergència climàtica que estem vivint, juntament amb les noves polítiques per impulsar la mobilitat sostenible, han fet que moltes persones optin per la bicicleta com a mitjà de transport, sobretot en els entorns urbans. 

 

Davant de l’increment de la demanda del sector, aquest estiu, hem ampliat i renovat el taller de muntatge. Hem fet una gran inversió per a adquirir nova maquinària industrial i eines de muntatge de rodes per poder ampliar la nostra capacitat productiva. Per a Esclatec, això suposa una gran oportunitat per consolidar i crear nous llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat.


El projecte destinat al muntatge de rodes és una iniciativa pensada per crear una nova línia de producció que combina l’esperit empresarial, la inclusió laboral i el retorn social que caracteritza el nostre centre especial de treball.

Ves al contingut