Participem en l'etiquetatge de pots de mel

A Esclatec, hem posat en marxa un taller per etiquetar els pots de la primera mel extreta dels ruscos instal·lats a la teulada de les instal·lacions de la companyia VGP, una de les empreses col·laboradores del projecte Aristeu. 

 

Fins ara, Esclatec hi havia participat elaborant espelmes amb un disseny molt innovador, inspirat en les cel·les hexagonals del rusc. Totes les eines i motlles necessaris per a la fabricació de les espelmes es va fer mitjançant la fabricació digital, amb el suport de l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, i tenint en compte els criteris de l’enginyeria inclusiva.

 

Ja fa més d’un any que a Esclatec participem en el projecte Aristeu que té com a propòsit protegir a les abelles per tal de recuperar la pol·linització orgànica i conservar la biodiversitat local a través de la creació d’espais per a les abelles en empreses, apadrinant ruscos, instal·lant hotels d’abelles i oferint productes derivats com la mel o les espelmes, entre d’altres.

 

Per nosaltres, col·laborar amb Aristeu ens permet treballar en un projecte d’innovació social respectuós amb el medi ambient, per contribuir en la lluita contra el canvi climàtic, i al mateix temps, continuar oferint llocs de feina a persones amb discapacitat.

Ves al contingut