Oferta de formació i feina per a persones amb discapacitat en fabricació digital i electrònica 2023

Esclatec ofereix el pròxim mes de març una formació 100% subvencionada i especialitzada en noves tecnologies de fabricació digital i introducció a l’electrònica adreçades a persones amb discapacitat, amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

 

⁣Aquesta formació, en què els participants obtindran coneixements bàsics en fabricació digital i electrònica, és personalitzada i individualitzada, de manera que cada participant rebrà els suports necessaris per garantir el seu aprenentatge.

La formació també oferirà l’oportunitat a tots els participants de treballar en el nostre Centre Especial de Treball amb un contracte retribuït de mitja jornada durant dos mesos un cop finalitzada la formació, per a completar el procés formatiu i millorar la qualificació professional.

 

Esclatec està compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquesta formació s’emmarca en l’ODS 8, que promou la sostenibilitat i la qualitat a la feina i afavoreix la mobilitat laboral. Concretament, s’inclou en l’objectiu 8.2.2 dirigit a reforçar l’ocupabilitatt i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Logotip Once del programa Uno a Uno i Logotip del Fons Social Europeu

REQUISITS:⁣⁣
Per a persones amb certificat de discapacitat, inscrites a l’atur i a Garantia Juvienil. ⁣

LLOC:⁣⁣⁣⁣
Esclatec. Plaça del Guinardó núm. 8 (prop del metro de Maragall)⁣⁣⁣⁣, Barcelona.
⁣⁣
⁣⁣DATES:⁣⁣
Del 13 de març al 6 de juny del 2023.⁣

HORARI:⁣⁣
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h (180 hores de teoria + 112 hores de pràctiques)⁣

Si t’interessa i vols més informació, pots contactar amb nosaltres al 93 433 40 66 / 659 454 182 o enviar un correu electrònic a charo.lambea@associacioesclat.com

Ves al contingut