Portes obertes a l'Ateneu de Fabricació de Gràcia

Dissabte 14 de maig, es va celebrar la Jornada de Portes Obertes de l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, que gestionem des del Centre Especial de Treball Esclatec. Tots els membres de la Xarxa d’Ateneus de Fabricació de l’Ajuntament de Barcelona van participar fent tallers i activitats al carrer, així com es va fer una mostra d’alguns projectes destacats que s’han dut a terme a l’Ateneu de Fabricació de Gràcia.

 

Música en directe, visites guiades, una desfilada de moda de l’Escola La Industrial, jocs de taula inclusius…, van ser algunes de les propostes que es van fer durant la jornada, amb l’objectiu de donar a conèixer l’equipament, ja que es va obrir uns mesos abans de l’esclat de la pandèmia.

 

L’acte va comptar amb la presència del regidor del districte de Gràcia Eloi Badia i la tercera tinenta d’Alcaldia, Laia Bonet, així com professionals i membres de la Junta Directiva i el Patronat d’Esclat Grup Social.

 

L’eix vertebrador de l’Ateneu de Gràcia és la creativitat i la recuperació artesanal i tèxtil del barri, on les màquines de nova generació com la bordadora digital o la impressió 3D conviuen amb altres d’oficis tradicionals com les màquines de cosir.

Ves al contingut