Blog

Projecte Aristeu

La sostenibilitat social i mediambiental és un dels objectius principals del Centre Especial de Treball Esclatec. En la recerca per fer projectes d’innovació social que fossin respectuosos amb el medi ambient i, en la mesura que fos possible, que contribuïssin a lluitar contra el canvi climàtic, va sorgir l’oportunitat de sumar-nos al projecte Aristeu.

Llegeix l'article →

Oferta formativa en fabricació digital i electrónica per a persones amb discapcitat

Esclatec oferirà durant aquest any formacions 100% subvencionades i especialitzades en noves tecnologies de fabricació digital i introducció a l’electrònica adreçades a persones amb discapacitat. Amb el suport de la fundació Agbar, organitzarem dues formacions d’un mes i mig, que començaran a l’abril i al juny respectivament, en què els participants obtindran coneixements bàsics en fabricació digital i electrònica.

Llegeix l'article →

Entrevista a Juan Ranera

Juan Ranera és el nou director adjunt d’Esclatec, que pren el relleu a Xavier Caballero, que n’havia estat el director des que es va crear el servei. Ranera, enginyer de professió, era el responsable del Departament de R+D+I2 d’Esclatec.

Llegeix l'article →

Entrevista a Rubén Macías

En Rubén és treballador del Centre Especial de Treball Esclatec des del 2012. Abans d’arribar a Esclatec, però, va estar treballant a la Residència Esclat Marina durant un any fent diferents tasques. Viu en parella des de fa quatre anys. En Rubén creu en la igualtat salarial entre homes i dones, independentment de si tenen una discapacitat o no.

Llegeix l'article →
Skip to content