Oferta de formació i feina per a persones amb discapacitat en fabricació digital i electrònica.

Esclatec ofereix el pròxim mes de gener una formació 100% subvencionada i especialitzada en noves tecnologies de fabricació digital i introducció a l’electrònica adreçades a persones amb discapacitat. 


Amb el suport de la Fundació ONCE, iniciarem una nova formació per a persones menors de trenta anys, amb certificat de discapacitat i que estiguin inscrits a Garantia Juvenil. 


Aquesta formació, en què els participants obtindran coneixements bàsics en fabricació digital i electrònica, és personalitzada i individualitzada, de manera que cada participant rebrà els suports necessaris per garantir el seu aprenentatge. 


La formació també oferirà l’oportunitat a tots els participants de treballar en el nostre Centre Especial de Treball amb un contracte retribuït de mitja jornada durant dos mesos un cop finalitzada la formació, per a completar el procés formatiu i millorar la qualificació professional.

Formació especialitzada en noves tecnologies de fabricació digital i introducció a l’electrònica (100% subvencionada amb el suport de la Fundació ONCE)

REQUISITS:⁣
Per a persones d’entre 18 i 30 anys, amb certificat de discapacitat i inscrits a Garantia Juvenil.

 

LLOC:⁣⁣⁣
Esclatec. Plaça del Guinardó núm. 8 (prop del metro de Maragall)⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣DATES:⁣
Del 17 de gener al 7 d’abril del 2022.

 

HORARI:⁣
De dilluns a divendres de 9.30 h a 14.30 h (180 hores de teoria + 112 hores de pràctiques)

Si t’interessa i vols més informació, pots contactar amb nosaltres al 93 433 40 66 / 659 454 182 o enviar un correu electrònic a charo.lambea@associacioesclat.com

Skip to content